Ons groothandelsaanbod

Doe uw voordeel met een van de grootste bandenaanbiedingen in Europa!

Bent u professioneel actief in de bandenhandel en moet u regelmatig banden aankopen, nodigen wij u uit om uw voordeel te doen met ons concurrentieel groothandelsaanbod voor auto-, motor- en truckbanden.

Uw voordelen als zakelijke klant:

Kennen wij elkaar al?

Hoe contacteert u ons?

Stuur om te beginnen een korte e-mail naar Groothandel@delti.com met uw vraag en vermeld de beschrijving van de banden waar u belangstelling voor hebt. Vermeld ook de gegevens van uw bedrijf en uw contactgegevens. Binnen de 48 uur krijgt u van ons een offerte.

Hoe onze groothandelsoffertes ontvangen?

Zodra wij uw behoeften kennen, kunnen wij ons groothandelsaanbod daarop afstemmen. We stellen voor gegevens automatisch door te sturen. Op die manier krijgt u allen banden aangeboden die klaar zijn voor onmiddellijke verzending.

Delticom_Lager_Sehnde

Over ons:

Ons bedrijf Delticom AG kende een snelle groei sinds de oprichting, nu 15 jaar geleden, en werd een van de grootste Europese bandendistributeurs in het algemeen en de grootste op het vlak van de bandenhandel via internet. Het bedrijf is genoteerd op de beurs van Frankfurt, in de afdeling S-Dax. De omzet bedroeg in 2015 ongeveer 500milj. EURO Surf voor meer informatie over ons bedrijf naar:†www.delti.com.

Nu registreren!
AROgroothandel Fri Jun 21 00:13:21 2019© 2001-2019 Delticom AG - probanden.nl - swebc33