>>> Campagne beŽindigd! <<<

DeltiCup 2018

Vanaf 14 juni richten wij allemaal onze blik op Rusland. Bij de wereldkampioenschappen voetbal 2018 strijden de beste elftallen van de wereld om de felbegeerde titel. Ook op Probanden.nl spelen de beste teams tegen elkaar.

Registreer u nu voor ons internationale DeltiCup WM-tipspel. Wed tegen andere klanten van en grijp uw kans op prachtige prijzen, met een totale waarde van meer dan 15.000!

DeltiCup 2018

Meewedden en eersteklas prijzen winnen!

Hoofdprijs:

Onder alle deelnemers die tot het eind hebben meegespeeld, verloten we onze hoofdprijs - een VW up! in Viking-design, ter waarde van 12.000 voor uw garage!

Prijzen voor de beste gokker:

Eerste plaats: Een voetbaltafel in Probanden.nl ontwerp
Tweede plaats: iPhone 7 met 128 GB opslagcapaciteit
Derde plaats: Dunlop BarelQ Barbecue

... en nog veel meer!

Niet vergeten: Het goede antwoord op de bonusvraag ĄWie wordt wereldkampioen?" levert 10 extra punten op! Het antwoord moet voor de eerste wedstrijd van het wereldkampioenschap ( 14 juni 2018, 17.00 uur) worden gegeven.

U hebt niet altijd geluk in het spel? Geeft niet, meedoen is het leukst, en dat wordt ook beloond. De kans op de hoofdprijs is niet afhankelijk van uw succes in het spel.

>>> Campagne beŽindigd! <<<

Zo kunt u aan het DeltiCup wedspel deelnemen:

Das was alles! Vanaf nu kunt u op uw favorieten wedden. De tips moeten voor het begin van elke wedstrijd worden ingevoerd. Te laat ingevoerde tips doen niet mee.

Veel geluk bij het spel en veel plezier met de spelkoorts!

DeltiCup 2018 Gewinne


Door deelname aan de actie aanvaardt de gebruiker deze gebruiksvoorwaarden.

Nu registreren!© 2001-2019 Delticom AG - probanden.nl - 20.03.2019 00:07