Ons groothandelsaanbod

Doe uw voordeel met een van de grootste bandenaanbiedingen in Europa!

Bent u professioneel actief in de bandenhandel en moet u regelmatig banden aankopen, nodigen wij u uit om uw voordeel te doen met ons concurrentieel groothandelsaanbod voor auto-, motor- en truckbanden.

Uw voordelen als zakelijke klant:

 • Miljoenen banden in real time beschikbaar voor onmiddellijke verzending, met inbegrip van zeldzame of zeer waardevolle banden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een belangrijke leveranciersbasis in heel Europa.
 • Geen minimumbestelling. U kunt zelfs één band per keer bestellen tegen de dealerprijs.
 • All-in prijzen om gemakkelijk te kunnen vergelijken. Bezorgkosten zijn reeds in de bandenprijs inbegrepen.
 • Speciale alge prijzen voor alle bestelling van minstens 40 stuks per bestelling.
 • Groothandelsaanbiedingen op basis van prijslijst. Bovenop alle premiumbanden en goedkope banden, zijn wij gespecialiseerd in budgetbanden van de merken Goodride, Nankang, Tristar en enkele andere. Beschikbaarheid is de sleutel: in de meeste gevallen zijn banden van Aziatische makelij vandaag de dag werkelijk beschikbaar tegen uitstekende prijzen.
 • Het merk Viking (gemaakt door Continental in Europa) wordt exclusief door ons verdeeld bij Delticom in vele EU-landen. Belangstelling? Vraag even na!
 • De beste voorwaarden voor banden van onze belangrijkste opslagplaats, waaronder vele topsellers. U kunt de banden ophalen bij onze opslagplaats in Hannover, Duitsland of wij kunnen ze bij u leveren.
 • Speciale banden die normaal gezien niet te vinden zijn in onze internetshops. Ook oude banden of banden die niet meer worden geproduceerd en uitverkoopproducten van de opslagplaats tegen uitzonderlijk lage prijzen.

Kennen wij elkaar al?

 • Bent u een zakelijke klant van onze internetshop www.probanden.nl, stuurt u ons dan een e-mail met uw klanten-ID en verneem meer over onze speciale voorwaarden voor groothandelsbestellingen.
 • Bent u een e-commerce-leverancier, vertelt u ons dan welke voor u de belangrijkste merken zijn, opdat wij voor u onze groothandelsprijzen zouden kunnen geven. De kans is reëel dat wij u bepaalde banden tegen uitzonderlijke voorwaarden kunnen aanbieden.
 • Bent u bandenhandelaar in een land buiten Europa of bevindt u zich in een land van waaruit u niet via internet bij ons kunt bestellen, kunnen wij dealerprijzen aanbieden via lucht-, zee- of landvracht. Geen minimumbestelling.

Hoe contacteert u ons?

Stuur om te beginnen een korte e-mail naar Groothandel@delti.com met uw vraag en vermeld de beschrijving van de banden waar u belangstelling voor hebt. Vermeld ook de gegevens van uw bedrijf en uw contactgegevens. Binnen de 48 uur krijgt u van ons een offerte.

Hoe onze groothandelsoffertes ontvangen?

Zodra wij uw behoeften kennen, kunnen wij ons groothandelsaanbod daarop afstemmen. We stellen voor gegevens automatisch door te sturen. Op die manier krijgt u allen banden aangeboden die klaar zijn voor onmiddellijke verzending.

Delticom_Lager_Sehnde

Over ons:

Ons bedrijf Delticom AG kende een snelle groei sinds de oprichting, nu 15 jaar geleden, en werd een van de grootste Europese bandendistributeurs in het algemeen en de grootste op het vlak van de bandenhandel via internet. Het bedrijf is genoteerd op de beurs van Frankfurt, in de afdeling S-Dax. De omzet bedroeg in 2015 ongeveer 500milj. EURO Surf voor meer informatie over ons bedrijf naar: www.delti.com.


U bent een particuliere klant?

Als u online banden voor uw voertuig wilt kopen, klik dan hier .


Nog geen klant?

Registreer nu gratis